Produkty pro spací gauč (7)

Divoké prase

Divoké prase

Tradiční terina z divočáka v 90g Jean Brunet
Kreolská klobása

Kreolská klobása

Kreolská klobása je jedinečná portugalská klobása, kterou Monte Safira zdokonalila díky svému zaměření na kvalitu a tradici. Vyrobená z nejlepších domácích mas, tato klobása je ochucena směsí koření, což jí dodává bohatou a charakteristickou chuť, která je jak slaná, tak uspokojivá. Tradiční proces uzení přidává jedinečnou vůni, což z ní činí vynikající volbu pro ty, kteří hledají autentickou chuť Portugalska. Kreolská klobása od Monte Safira je ideální na grilování, do dušených pokrmů nebo k vychutnání samotné. Její výrazné chutě a vysoce kvalitní ingredience z ní činí univerzální přírůstek do jakéhokoli jídla, poskytující chuť Portugalska, která je jak autentická, tak uspokojivá. Zažijte bohaté kulinářské dědictví Portugalska s kreolskou klobásou od Monte Safira.
Pincho Moruno

Pincho Moruno

SLOŽENÍ: Vepřové maso, hřiby (17 %), voda, sůl, kukuřičný škrob, koření, dextróza, konzervant (sodný sulfit), antioxidanty (E301, E331) a barvivo E120. Může obsahovat stopy mléka, celeru.
Secupad

Secupad

Při zvedání strojních komponentů jsou vždy přítomny hrany a povrchy, které jsou nedostatečně chráněny běžnými ochrannými hranami a ochrannými rukávy. Textilní zvedací příslušenství nelze vždy použít, protože kabely nebo řetězy vyvíjejí na náklad extrémní tlak. Poškození často drahých a vysoce opracovaných komponentů je často nevyhnutelné a hrany je nutné přepracovat za vysoké náklady. SecuPad má velikost DIN A4 a lze jej snadno umístit na kritická místa ručně. Skládá se z několika textilních vrstev spojených na každé straně. Flexibilně se přizpůsobuje i obtížným konturám. Povrch je potažen Powerflexem a chráněn proti oděru a pronikání třísek a maziv.
Salpicão klobása

Salpicão klobása

Salpicão klobása je tradiční portugalská klobása, kterou Monte Safira vyrobil s precizností a péčí. Vyrobená z nejlepších domácích mas, tato klobása je ochucena jedinečnou směsí koření, která nabízí bohatou a chutnou chuť, jež je jak uspokojivá, tak nezapomenutelná. Tradiční proces uzení dodává charakteristickou vůni, což z ní činí nezbytnost pro každého, kdo hledá autentickou chuť Portugalska. Salpicão klobása od Monte Safira je ideální na grilování, přidání do dušených pokrmů nebo jako samostatná svačina. Její silné chutě a kvalitní ingredience z ní činí všestranný doplněk k jakémukoli jídlu, poskytující chuť Portugalska, která je jak autentická, tak uspokojivá. Objevte bohaté kulinářské dědictví Portugalska s Salpicão klobásou od Monte Safira.
Cabanossy

Cabanossy

SLOŽENÍ: Vepřové maso a slanina, sůl, cukr, paprika, koření, stabilizátor E451, zvýrazňovač chuti E621, antioxidant E300, konzervant E250
Chistorra

Chistorra

SLOŽENÍ: Vepřová tvář, tuk, vepřová kůže a vepřová krev, sůl, mléčný protein, koření, zvýrazňovač chuti E621. Přírodní vepřové střevo. Může obsahovat stopy vajec a sóji.